Ukrayna'daki Polonya Limanı? Bakan Yardımcısı tartışmalı teklifte

vıcık

New member
Polonya'nın Tarım Bakan Yardımcısı Michał Kołodziejczak, ülkesinin hükümetinin Ukrayna Odessa limanını satın almasını veya kiraladığını önerdi. Varşova, Tesisleri Karadeniz üzerinden tarım ürünlerini ihraç etmek için kullanacak ve bu yüzden Polsat News ile yaptığı röportajda odak noktasının Afrika pazarları üzerinde olacağı söyledi.

Kołodziejczak, “Polonyalılar neden Ukraynalılarla kendi tahıl limanımıza sahip olabileceğimiz 50 yıl boyunca bir tersanenin kiralanması – veya satışı – hakkında konuşmasın” dedi. Bakan yardımcısının açıkladığı gibi, böyle bir seçenek Odessa limanı veya “Polonya veya Avrupa tahılının nereye gittiği” olabilir. Bu şekilde Kołodziejczak, “100 złoty ile bir ton buğday için ortalama fiyatın burada olduğu Karadeniz'e erişimi güvence altına alalım (23.5 Euro'ya eşdeğer, editörün notu) daha yüksektir çünkü Afrika ülkelerine ulaşım maliyetleri daha düşüktür ”.

Polonyalı Bakan Yardımcısı: Ukrayna'ya AB katılımından korkuyorum

Bu tür senaryoların detaylandırılmasının Dışişleri Bakanlığı'nın sorumluluğuna girip girmediği sorulduğunda, Kołodziejczak şaka yoluyla şaka yaptı: “Bakan Sikorski'ye selamlar” ve önerilerin aslında “koşullarımız ve ihtiyaçlarımız Polonya tarımına dikkat etmek” olduğu için eklendi.

Bakan yardımcısı ayrıca, Polonya tarım pazarını koruyacak açık anlaşmalar olmadan Ukrayna'nın gelecekteki katılımıyla ilgili korkuları dile getirdi. “Ukrayna'nın AB'ye katılımından korkuyorum çünkü ne olacağını bilmiyoruz. AB Ukrayna AB'ye katılırsa, Polonya gıda endüstrisindeki yatırımları için 10 yıllık bir moratoryum tanıtılmalıdır.” Dedi.

Ukrayna hükümeti Polonya yetkilisinin ifadelerine henüz yanıt vermedi. Geçmişte, Ukrayna'daki Kołodziejczak, komşu ülke sınırındaki köylü blokları aylarında ağır bir şekilde eleştirildi. Polonyalı çiftçilerin protestoları AB tarım politikasına karşı değil, aynı zamanda Ukrayna'dan olumlu tarımsal ürünlerin ithalatına karşı da yönlendirildi. Diğer şeylerin yanı sıra, Kołodziejczak, anlaşmazlığı çözmek için iki ülke arasındaki konuşmalarda uygunsuz davranışlarla suçlandı.

Alp

Global Mod
Global Mod
Polonya'nın Tarım Bakan Yardımcısı Michał Kołodziejczak, ülkesinin hükümetinin Ukrayna Odessa limanını satın almasını veya kiraladığını önerdi. Varşova
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @vıcık

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Polonya'nın Tarım Bakan Yardımcısı Michał Kołodziejczak, ülkesinin hükümetinin Ukrayna Odessa limanını satın almasını veya kiraladığını önerdi. Varşova
Selam yazanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Alp' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @vıcık Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Alp, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Serkan

New member
Selam akıl danışanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @vıcık

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Kapagan' Alıntı:
Selam yazanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Bu
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Kapagan

Sarp

New member
Selam mütevazı insanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Serkan' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @vıcık Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Kapagan
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Serkan, özellikle pratik tarafı çok farklı

Adile

Global Mod
Global Mod
Merhaba değerli arkadaşlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Alp' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @vıcık Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Selam güzel insanlar topluluğu

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Sarp' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Serkan
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Sarp, yine de anlaşılır

Defne

New member
Selam forum ahalisi

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @vıcık

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Kapagan' Alıntı:
Selam yazanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Bu
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Kapagan

Umut

New member
Selam fikir üreticileri

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @vıcık

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Defne' Alıntı:
Selam forum ahalisi Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @vıcık Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Kapagan
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Defne, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @vıcık

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Sarp' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Serkan
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Sarp