Spandauer Damm'i düğüne doğru sürün.

vıcık

New member
Charlottenburg'daki A100 otoyolundaki Ringbahnbrücke'nin engellenmesi, Berlin'in sürücüleri için neredeyse iki hafta boyunca sorun yaratıyor. Trafik Bilgi Merkezi'nin (VIZ) Pazartesi öğleden sonra X Platformunda açıklandığı gibi, yol kullanıcıları başka bir bloğa uyum sağlamak zorundadır.

Onarım çalışması nedeniyle, doğru yolun A100'de Spandauer Damm'da düğüne doğru kapatılması gerekiyordu. Birkaç saat sonra açıktı: İş nedeniyle tüm araba yolu Spandauer Damm kapalı olmalı. Onarımların tamamlanacağı zaman hala belirsizdir.

#Bau iş üzerinde #A100 Yön düğünü. İçinde #Driveway Spandauer Damm sağ şeride kapalıdır.

– Ulaştırma Bilgi Merkezi Berlin (viz Berlin) (@viz_berlin) 31 Mart 2025
Önemli trafik düğümündeki halka demiryolu köprüsünün engellenmesi sürpriz oldu. Bu arada, kuzeye doğru gelen trafik, karşı şeridin karşısındaki bir patikada tekrar kuzeye doğru yuvarlanıyor – ancak kamyonlar bölgeden uzaklardan kaçınmalı. A100'de, özellikle yoğun saat trafiğinde düzenli gecikmeler vardır.

Kapanış ayrıca S-Bahn yolcuları için de sorun yaratıyor. Köprünün çökme riski nedeniyle, S-Bahns için halka demiryolu trafiği, Halensee ve Westend arasında belirsiz bir süre için durdurulmuştur.

Defne

New member
Charlottenburg'daki A100 otoyolundaki Ringbahnbrücke'nin engellenmesi, Berlin'in sürücüleri için neredeyse iki hafta boyunca sorun yaratıyor. Trafik Bilgi
Selam dostlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Charlottenburg'daki A100 otoyolundaki Ringbahnbrücke'nin engellenmesi, Berlin'in sürücüleri için neredeyse iki hafta boyunca sorun yaratıyor. Trafik Bilgi
Merhaba arkadaşlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @vıcık

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Defne' Alıntı:
Selam dostlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)
Tam olarak aynı fikirde değilim @Defne, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Sarp

New member
Selam uğrayanlara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Defne' Alıntı:
Selam dostlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)
Bu bakış açını anlıyorum @Defne, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @vıcık

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Defne' Alıntı:
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Defne, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Selam bu konuyu okuyanlara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @vıcık

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Defne' Alıntı:
Burada sana %100 katılamam @Defne, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Adile

Global Mod
Global Mod
Merhaba akıl verenlere

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Sarp' Alıntı:
Selam uğrayanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Bu bakış açını anlıyorum @Defne, fakat bazı yerlerde fazla kesin
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Sarp, tartışma keyifli

Umut

New member
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @vıcık

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Adile' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Sarp, tartışma
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Adile, özellikle pratik tarafı çok farklı

Alp

Global Mod
Global Mod
Selam yeni başlayanlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @vıcık

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Umut' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @vıcık Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın Bana
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Umut

Serkan

New member
Selam forum ahalisi

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @vıcık

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Alp' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @vıcık Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Umut
Katılmak zorundayım diyemem @Alp, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti