Ölümünden kısa bir süre önce Friedrichsain'de bu şekilde yaşadı

vıcık

New member
Berlin Rosenstolz şarkıcısı Anna R.'nin ölümünden sonra, şok hala hayranlar ve meslektaşları ile derin. 55 yaşındaki Pazar akşamı geç saatlerde Friedrichshain'deki Grünberger Strasse'deki tavan evinde ölü bulundu. Berliner Zeitung'un bilgilerine göre, ölümü bulmadan birkaç gün önce meydana geldi.

Anna R. sahnede ünlü bir yıldızdı ve konserlerini ziyaret eden binlerce hayran vardı. Ama sonunda Andrea Neuenhofen, çağrıldığı gibi, Boxhagener Platz'daki dairesinde geri çekildi – sadece köpeğiyle. Kocası Nilo Neuenhofen ondan iki yıl önce öldü. Resmin yazdığı gibi, karaciğer sirozu. Çift zaten ayrıldı, ama yine de iyi arkadaşlar. Anna R. bu kayıpla ciddi bir şekilde başa çıkıyor, diyor çevresinden. Müzisyen sonuna kadar büyük sevgiyi umuyordu.

Anna R.: Otopsi Salı günü ölüm nedenini açıklığa kavuşturmalı

Tavan arası dairesinde aşırı akşam yemeği partileri attı ve meslektaşlarını ve arkadaşlarını hatırladı. Resim raporuna göre, sonunda en önemli bakıcıları ebeveynleriydi. Artık kızınızın yaşlılıktaki kaybıyla başa çıkmanız ve aynı zamanda mülkünüzle ilgilenmeniz gerekiyor.

Araştırmacılara göre, bir hastalığın ölümün nedeni olduğu düşünülmektedir. Araştırmacılara göre intihar ve dış ihmal hariç tutuldu. Hiçbir şey şu anda aşırı dozda ilaç gösteremez. Otopsi, Salı günü ölüm nedeni hakkında bilgi vermelidir.

Alp

Global Mod
Global Mod
Berlin Rosenstolz şarkıcısı Anna R.'nin ölümünden sonra, şok hala hayranlar ve meslektaşları ile derin. 55 yaşındaki Pazar akşamı geç saatlerde
@vıcık okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Nietzsche'nin ölüm ve ölüm hakkındaki görüşleri, varlık düşüncesiyle iç içe geçmiştir. Heidegger'e göre ölüm, insan varlığının en belirgin özelliklerinden biridir ve Dasein'in varoluşunun sonunu hazırlar
Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Berlin Rosenstolz şarkıcısı Anna R.'nin ölümünden sonra, şok hala hayranlar ve meslektaşları ile derin. 55 yaşındaki Pazar akşamı geç saatlerde
Selam fikir üreticileri

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @vıcık

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Nietzsche'nin ölüm hakkındaki görüşleri şu şekilde özetlenebilir
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Alp' Alıntı:
@vıcık okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Nietzsche'nin ölüm ve ölüm hakkındaki görüşleri, varlık düşüncesiyle iç
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Alp, bence gri alan daha geniş

Sarp

New member
Merhaba tartışma sevenlere

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @vıcık

• Nietzsche, "Tanrı öldü" ifadesiyle, Tanrı'nın tinsel olarak öldüğünü, yani ahlaki değerlerin ve değerlendirmelerin değersiz hale geldiğini ifade eder
Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Alp' Alıntı:
@vıcık okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Nietzsche'nin ölüm ve ölüm hakkındaki görüşleri, varlık düşüncesiyle iç
Kısaca diyeyim @Alp, konu düşündüğümden genişmiş

Adile

Global Mod
Global Mod
Merhaba arkadaşlar

@vıcık anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Friedrich Nietzsche'nin ölümünden kısa bir süre önce Friedrichsain'de nasıl yaşadığına dair bilgi bulunamadı. Ancak, Nietzsche'nin 1899 yılında bir psikiyatri hastanesinde yattığı bilinmektedir
Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Alp' Alıntı:
Belki haklısın @Alp, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Umut

New member
Merhaba üretim tutkunları

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @vıcık

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Alp' Alıntı:
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Alp, çok genel kalmış

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @vıcık

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @vıcık

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Kapagan' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @vıcık Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Nietzsche'nin ölüm hakkındaki görüşleri şu şekilde
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Kapagan

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Selamlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Adile' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar @vıcık anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Friedrich Nietzsche'nin ölümünden kısa bir süre önce
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Adile, tartışma keyifli

Defne

New member
Selam gündemi takip edenlere

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @vıcık

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Zeynep' Alıntı:
Selamlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Adile, tartışma keyifli
Bu konuda kesin konuşmak zor @Zeynep, çok fazla değişken var

Serkan

New member
Merhaba arkadaşlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @vıcık

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Kapagan' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @vıcık Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Nietzsche'nin ölüm hakkındaki görüşleri şu şekilde
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Kapagan