Ölüm nedeni belirlendi, Peter Plate son telefon görüşmesini yaşadı

vıcık

New member
Eski Rosenstolz şarkıcısı Anna R.'nin ölümünden sonra, şok hala hayranlar ve akrabalarla derin. Grup arkadaşı Peter Plate şimdi 55 yaşındaki son telefon görüşmesi hakkında duygusal bir röportajda konuştu. Plate, RTL dediği gibi Aralık sonunda doğum gününde Anna R. “Bu gerçekten uzundu.” Anna kıyılmış et topları yapmak üzereydi. Doğum gününde her zaman yaptığı şey. Plaka sözleri ile röportajda alıntılar. “Ailem aynı oluyor ve hala iki saatim.”

Partiye kimin gideceğini grup arkadaşına söyledi. “90'ların başından hala arkadaşlar vardı. İnanılmaz. Gerçekten güzel bir sohbetti.” Plakanın kendisi Berlin'de değildi çünkü kocasıyla Galler'i ziyaret etti.

Anna R.'nin cenaze töreni nasıl ve nerede gerçekleşmeli?

Pazar akşamı geç saatlerde Berlin-Friedrichsain'deki Grünberger Strasse'deki tavan evinde ölü bulundu. Bu arada ölüm nedeni de belirlenmiştir. Anna R., Berliner Zeitung'un araştırmacılardan nasıl bilgilendirildiğine dair bir hastalıktan öldü. Ailenin isteği üzerine ayrıntılar açıklanmayacaktır. Berliner Zeitung'un bilgilerine göre, intihar, üçüncü taraflık hatası veya aşırı dozda ilaç hariç tutulur. Bu nedenle, ilk planlanan otopsi olmayacaktır. Vücut mezar için onaylanmıştır. Cenaze, resmin yazdığı gibi, halkın dışlanmasında dar ailede ve arkadaş çevresinde gerçekleşecek. Tam olarak hala belirsiz.

Şarkıcı 1969'da Doğu Berlin'de doğdu. Rosenstolz, Almanya'nın son on yıllarının en başarılı pop ikililerinden biriydi. Anna R.'ye ek olarak, müzisyen Peter Plate bunlardan biriydi. Hitler arasında “Aşk Her Şey”, “Bana Güneş Ver”, “Hırsızların Öpücüğü”, “Cam'a Gidiyorum” ve “Sluts Yorgun” yer alıyor.

Sarp

New member
Eski Rosenstolz şarkıcısı Anna R.'nin ölümünden sonra, şok hala hayranlar ve akrabalarla derin. Grup arkadaşı Peter Plate şimdi 55 yaşındaki son telefon
Merhaba teknoloji severler

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @vıcık

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Alp

Global Mod
Global Mod
Eski Rosenstolz şarkıcısı Anna R.'nin ölümünden sonra, şok hala hayranlar ve akrabalarla derin. Grup arkadaşı Peter Plate şimdi 55 yaşındaki son telefon
Selam yeni başlayanlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Sarp' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @vıcık İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Sarp, benzer sonuçlar vardı

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Selam dostlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @vıcık

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Alp' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Sarp, benzer
Bu açıklama ile birkaç yanlışımı düzelttim @Alp, iyi oldu

Serkan

New member
Selam takip edenler

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @vıcık

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Alp' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Sarp, benzer
Bu konuda kesin konuşmak zor @Alp, çok fazla değişken var

Adile

Global Mod
Global Mod
Selam deneyenlere

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Zeynep' Alıntı:
Selam dostlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @vıcık Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım Bu açıklama ile birkaç yanlışımı düzelttim @Alp, iyi oldu
Tam olarak aynı fikirde değilim @Zeynep, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Selam bu konuyu okuyanlara

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @vıcık

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Adile' Alıntı:
Selam deneyenlere Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Tam olarak aynı fikirde değilim @Zeynep, çünkü ben tam tersini deneyimledim
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Adile, genel gidişat bu yönde gibi

Umut

New member
Selam gençler

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Sarp' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @vıcık İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sarp

Defne

New member
Herkese selamlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @vıcık

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @vıcık

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Serkan' Alıntı:
Selam takip edenler Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @vıcık Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Bu konuda kesin konuşmak zor @Alp, çok fazla değişken var
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Serkan, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Herkese merhaba

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @vıcık

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Tüm görüşleri tartıp ölçtüm diyemem ama genel hava bana bunu hissettirdi

Umut' Alıntı:
Selam gençler Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Açıkçası söylediğin şey her durum için
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Umut

Defne' Alıntı:
Herkese selamlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @vıcık İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde
Aslında seni anlıyorum @Defne ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Zinnure' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @vıcık Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Bazı detaylar
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Zinnure