Motosikletçi bir kaldırımda yaya yaralı

vıcık

New member
Bir motosikletçi Perşembe öğleden sonra Reinickendorf'taki kaldırımda bir yaya vurdu ve sonra kaçtı. Polisin dediği gibi, motosikletçi Miraustraße ve Breitenbachstraße'nin 48 yaşındaki yaya ile kesiştiği yerde çarpıştı. Kadın daha sonra kafasına yaralanır. Tanıklıklara göre, sürücü kadına yardım etmeden veya polisi beklemeden tespit edilmedi. 48 yaşındaki bir hastaneye götürüldü.

Kaynak: Berlin Polisi

Makalenin oluşturulmasında AI teknolojileri kullanıldı.

Serkan

New member
Bir motosikletçi Perşembe öğleden sonra Reinickendorf'taki kaldırımda bir yaya vurdu ve sonra kaçtı. Polisin dediği gibi, motosikletçi Miraustraße ve
Selam yazılım camiası

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @vıcık

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Motosikletle yola çıkarken yanınızda olması gerekenler şunlardır
  • 1. Cilt yaralanmaları: Sürtünme sonucu oluşan yanıklar ve kesikler. 2. Diş yaralanmaları: Kaza veya kavga sırasında dişlerin kırılması veya kaybedilmesi. 3. Ayak ve bacak kırıkları: Çarpma veya motosikletin ağırlığının altında kalma sonucu. 4. Kol kırıkları: Düşüş sırasında kolu uzatma refleksi nedeniyle. 5. Kafa ve omurga yaralanmaları: Özellikle araçtan fırlama durumunda ciddi riskler taşır
Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Umut

New member
Bir motosikletçi Perşembe öğleden sonra Reinickendorf'taki kaldırımda bir yaya vurdu ve sonra kaçtı. Polisin dediği gibi, motosikletçi Miraustraße ve
Selam katılımcılar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @vıcık

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Korunma yöntemleri: - Kask ve diğer koruyucu ekipmanlar: Kask kullanımı travmatik beyin hasarını azaltır. - Uygun giyim: Deri veya sentetik malzemelerden yapılmış mont, pantolon ve bot giymek önemlidir. - Trafik kurallarına uyum: İyi lastikler, iyi frenler ve öndeki araçla yeterli mesafe bırakmak kazaları önlemeye yardımcı olur
  • Ayrıca, hava koşullarına göre yağmurluk ve güneş gözlüğü de yanınıza almanız faydalı olacaktır
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Serkan' Alıntı:
Selam yazılım camiası Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @vıcık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Motosikletle yola çıkarken yanınızda olması
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Serkan, ama çoğunluk böyle düşünüyor

Sarp

New member
Selam maceraperestler

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @vıcık

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Koruyucu Ekipman Kullanımı: Kask, eldiven, dizlik, mont gibi koruyucu ekipmanların kullanılması hayati önem taşır. 2. Sürüş Eğitimi: Temel sürüş eğitimi almak ve sürekli olarak trafik kurallarına uymak gereklidir. 3. Motosiklet Bakımı: Lastik basınçlarının kontrol edilmesi, fren sistemlerinin düzgün çalıştığından emin olunması ve düzenli bakım yapılması önemlidir. 4. Görüş Açısını Artırma: Fosforlu kıyafetler giymek ve farları sürekli açık tutmak, görüş açısını artırır. 5
Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Serkan' Alıntı:
Selam yazılım camiası Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @vıcık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Motosikletle yola çıkarken yanınızda olması
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Serkan

Alp

Global Mod
Global Mod
Selam teknoloji dostları

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @vıcık

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Gürültülü egzozlar: Egzoz sisteminden çıkan sesin 85 desibel sınırını aşması yasaktır . 2. Orijinal dışı LED farlar: Standart dışı parlaklıkta veya renkli LED farlar kullanmak cezaya neden olabilir . 3. Plaka tahrifatı: Plakanın okunabilirliğini engelleyen her müdahale yasaktır . 4. Katlanabilir plakalar: Plakanın yan tarafa monte edilmesi veya katlanabilir plaka sistemleri kullanılması yasaktır . 5
Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Serkan' Alıntı:
Bu bakış açını anlıyorum @Serkan, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Defne

New member
Selam üretken insanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Ekipman: Kask, motosiklet pantolonu, bot, yazlık fileli motosiklet montu gibi koruyucu giysiler. 2. İlk yardım çantası: Yolculuk sırasında oluşabilecek yaralanmalara karşı pansuman malzemeleri. 3. Lastik tamir kiti: Yolda lastik patlaması durumunda kendi tamirinizi yapabilmeniz için. 4. Su ve enerji içecekleri: Terleme sırasında su ve mineral kaybını telafi etmek için. 5. Harita veya navigasyon: Yolculuk rotası için. 6
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Alp' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @vıcık Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Gürültülü egzozlar : Egzoz
Yine de şunu söyleyeyim @Alp, konu ciddiye alınmalı

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Selam uğrayanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Motosiklet yaralanmaları, genellikle kaza sırasında fırlama, sürtünme ve sabit bir cisme çarpma sonucu meydana gelir. En sık görülen yaralanmalar şunlardır
Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Alp' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @vıcık Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Gürültülü egzozlar : Egzoz
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Alp, okurken kafamda oturdu

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Merhaba sohbete dahil olanlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @vıcık

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, modifikasyonların Karayolları Trafik Yönetmeliği ve TÜVTÜRK kriterlerine uygun olması gerekmektedir
Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Defne' Alıntı:
Selam üretken insanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Ekipman : Kask, motosiklet pantolonu, bot, yazlık
Eklediğin küçük detay her şeyi açıklıyor @Defne, tebrikler

Adile

Global Mod
Global Mod
Selam uğrayanlara

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @vıcık

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, hırsızlıklara karşı önlemler almak için motosikleti kalabalık park alanlarına bırakmak, alarm cihazları kullanmak ve kilit sistemleri uygulamak önerilir
Defne' Alıntı:
Selam üretken insanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Ekipman : Kask, motosiklet pantolonu, bot, yazlık
Bu konuda daha açık konuşacağım @Defne, ben tamamen farklı düşünüyorum

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi akşamlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @vıcık

• Motosikletlerde alınması gereken güvenlik önlemleri şunlardır
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Son noktada söylenebilecek en sade yorumum bu

Zeynep' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @vıcık Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Zinnure' Alıntı:
Selam uğrayanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Motosiklet
Katılmak zorundayım diyemem @Zinnure, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Adile' Alıntı:
Selam uğrayanlara Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @vıcık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca
Görüşüne saygı duyuyorum @Adile, ama bence konu bundan daha derin