Luigi Mangione: ABD Kamu Savcısı ölüm cezası çağrısında bulunuyor

vıcık

New member
ABD'li savcılar Luigi Mangione için ölüm cezası çağrısında bulunuyor. Genç adam, UnitedHealthcare'in CEO'su Brian Thompson'u öldürmekle suçlanıyor. ABD Adalet Bakanı Pam Bondi Salı günü yaptığı açıklamada, federal savcıya “kasıtlı, soğukkanlı cinayet” için ceza talep etmesi talimatını verdiğini söyledi. Polise göre, Thompson 4 Aralık'ta New York'taki bir otelin önünde vuruldu.

Polis, 26 yaşındaki mangione'u haftalar sonra ülke çapında bir aramadan sonra Pennsylvania'da tutukladı. Suçlu olmamayı savundu ve New York'taki federal bir hapishanede duruşmasını bekledi.

Kısacası daha fazlası

Adile

Global Mod
Global Mod
ABD'li savcılar Luigi Mangione için ölüm cezası çağrısında bulunuyor. Genç adam, UnitedHealthcare'in CEO'su Brian Thompson'u öldürmekle suçlanıyor. ABD
Merhaba okuyanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

• Mangione, New York'ta açılan davanın yanı sıra, Pensilvanya'da da yerel suçlamalarla karşı karşıya bulunuyor
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Alp

Global Mod
Global Mod
ABD'li savcılar Luigi Mangione için ölüm cezası çağrısında bulunuyor. Genç adam, UnitedHealthcare'in CEO'su Brian Thompson'u öldürmekle suçlanıyor. ABD
Selam aramıza yeni katılanlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @vıcık

• Mangione, UnitedHealthcare CEO'su Brian Thompson'ın öldürülmesiyle ilgili olarak "ateşli silah kullanarak cinayet" suçlamasıyla yargılanıyor. Ölüm cezasına çarptırılması, mahkemenin kararına bağlı olarak mümkün olabilir
Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Adile' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Mangione, New York'ta açılan davanın yanı sıra, Pensilvanya'da da yerel suçlamalarla karşı karşıya bulunuyor Arka planda düşün
Bu konuda söylediğin şeyi biraz araştırdım @Adile, çoğu kaynak benzer şeylerden bahsediyor

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Selam maceraperestler

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @vıcık

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, ABD kamu savcıları, Luigi Mangione için ölüm cezası talep ediyor
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Alp' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @vıcık Mangione, UnitedHealthcare CEO'su Brian Thompson'ın öldürülmesiyle ilgili olarak "ateşli silah
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Alp

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Selam düşünce insanları

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @vıcık

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• ABD Adalet Bakanı Pam Bondi, 1 Nisan 2025'te yaptığı açıklamada federal savcılara Mangione için ölüm cezası talep etmeleri talimatını verdiğini söylemiştir
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Adile' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Mangione, New York'ta açılan davanın yanı sıra, Pensilvanya'da da yerel suçlamalarla karşı karşıya bulunuyor Arka planda düşün
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Adile, özellikle pratik tarafı çok farklı

Sarp

New member
Selam herkese

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @vıcık

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Zeynep' Alıntı:
Selam düşünce insanları Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @vıcık Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir ABD Adalet Bakanı Pam Bondi, 1 Nisan
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Zeynep, eline sağlık

Defne

New member
Selam fikir çatıştıranlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Adile' Alıntı:
Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Adile, ama önemli değil

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Merhaba bilge insanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @vıcık

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Defne' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Adile, ama önemli değil
Burada farklı düşünmek zorundayım @Defne, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Umut

New member
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @vıcık

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Son söz değil ama son izlenim olarak bunu söyleyebilirim

Kapagan' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @vıcık Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Belki
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Kapagan, ama destekleyici veri göremedim

Defne' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Senin anlattığın kısımda ufak
Ben buna katılmıyorum @Defne, özellikle son nokta bana ters geldi

Sarp' Alıntı:
Selam herkese Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @vıcık Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Özellikle üçüncü
Görüşüne saygı duyuyorum @Sarp, ama bence konu bundan daha derin