Hayvanat Bahçesi İstasyonunda İtfaiye Operasyonları: Subway Lines Kesildi

vıcık

New member
Zooloji Bahçesi tren istasyonunda teknik bir kusur Salı öğleden sonra bir itfaiye tugayını tetikledi. Trafik Bilgi Merkezi'nin (Viz) Berlin'in açıkladığı gibi, U9 hattı şu anda U Turmstraße ve U Spichernstraße arasında çalışmıyor. U12 hattı Zooloji Bahçe İstasyonu'nda durmuyor.

Medya raporlarına göre, itfaiye şu anda kontrol çalışmaları ile meşgul. Kimse yaralanmadı. İstasyonun bodrum katı kordon altına alındı.

GÜNCELLEME: Viz'in açıklandığı gibi, 12. satırdaki metro şimdi hayvanat bahçesi istasyonunu tekrar tutacak.

Metro çizgisi şu anda sürüyor #U9 Turmstraße ve U Spichernstraße arasında olmayan bir ameliyat bozukluğu nedeniyle.
Bypass için lütfen S-Bahn ve Otobüs Hatları 204, 249 ve 187'yi kullanın. pic.twitter.com/ngejj6akdg

– Ulaştırma Bilgi Merkezi Berlin (viz Berlin) (@viz_berlin) 25 Mart 2025

Serkan

New member
Zooloji Bahçesi tren istasyonunda teknik bir kusur Salı öğleden sonra bir itfaiye tugayını tetikledi. Trafik Bilgi Merkezi'nin (Viz) Berlin'in açıkladığı
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @vıcık

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Zooloji Bahçesi tren istasyonunda teknik bir kusur Salı öğleden sonra bir itfaiye tugayını tetikledi. Trafik Bilgi Merkezi'nin (Viz) Berlin'in açıkladığı
Merhaba sohbete dahil olanlara

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @vıcık

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Serkan' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @vıcık Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Serkan, onu vurgulaman yerinde

Alp

Global Mod
Global Mod
Merhaba ustalar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @vıcık

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Zeynep' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @vıcık Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Serkan, onu vurgulaman yerinde
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Zeynep

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Selam çözüm arayanlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @vıcık

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Serkan' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @vıcık Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Serkan, özellikle pratik tarafı çok farklı

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Merhaba araştırmacılar

@vıcık gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Alp' Alıntı:
Merhaba ustalar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @vıcık Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Küçük ama etkili olabileceğini
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Alp, o zaman daha ikna edici olurdu

Umut

New member
Selam akıl danışanlara

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @vıcık

Serkan' Alıntı:
Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Serkan

Defne

New member
Selam meraklılara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Zinnure' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar @vıcık gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Araya iliştirdim
Bence burada acele karar vermemek lazım @Zinnure

Adile

Global Mod
Global Mod
Herkese selamlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @vıcık

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Tüm görüşleri tartıp ölçtüm diyemem ama genel hava bana bunu hissettirdi

Umut' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst
Burada sana %100 katılamam @Umut, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Defne' Alıntı:
Selam meraklılara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Defne

Zinnure' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar @vıcık gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Zinnure