Grup, Bayan Racist'e bir S-Bahn'da hakaret ediyor ve Hitler Salute'u gösteriyor

vıcık

New member
Çarşamba akşamı Berlin polisine, plakanın AdlerShof'ta kullanıldığı İnternet Muhafızları aracılığıyla bir olay bildirildi. İlk bilgilere göre, 38 yaşındaki bir kadın Südkreuz'a doğru 45 Südkreuz'a doğru bir trende saat 14:30 civarında seyahat ediyordu. Treptow-Köpenick'teki Adlerhof tren istasyonunda üç erkek ve iki kadından oluşan bir grup arttı.

Bu insanların trende başka bir kadın hakkında ırkçı açıklamalar yaptığı söyleniyor. 38 yaşındaki oyuncu içeri girmeye çalıştı ve gruptan durmasını istedi. Daha sonra 38 yaşındaki Hitler selamını gösteren adamlardan biri tarafından hakaret edildi.

Kadın treni Tempelhof istasyonunda terk etti. Bu olayla ilgili soruşturma, Devlet Ceza Polis Memuru tarafından devam etmekte ve yoğun bir şekilde işletilmektedir.

Kaynak: Berlin Polisi

Makalenin oluşturulmasında AI teknolojileri kullanıldı.

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Çarşamba akşamı Berlin polisine, plakanın AdlerShof'ta kullanıldığı İnternet Muhafızları aracılığıyla bir olay bildirildi. İlk bilgilere göre, 38 yaşındaki
Merhaba tecrübeli dostlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @vıcık

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @vıcık

Alp

Global Mod
Global Mod
Çarşamba akşamı Berlin polisine, plakanın AdlerShof'ta kullanıldığı İnternet Muhafızları aracılığıyla bir olay bildirildi. İlk bilgilere göre, 38 yaşındaki
Selam güzel topluluk

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @vıcık

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Zinnure' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @vıcık Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @vıcık
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Zinnure, kaynağı merak ettim

Adile

Global Mod
Global Mod
Selam sorusu olanlara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @vıcık

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Zinnure' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @vıcık Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @vıcık
Buradan çıkarılacak çok ders var @Zinnure, konu geniş

Defne

New member
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Zinnure' Alıntı:
Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Zinnure, fakat senin yorumun da güçlü

Serkan

New member
@vıcık, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Alp' Alıntı:
Selam güzel topluluk Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @vıcık Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Zinnure, kaynağı merak ettim
Bu bakış açını anlıyorum @Alp, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Sarp

New member
Merhaba akıl verenlere

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @vıcık

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Zinnure' Alıntı:
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Zinnure

Umut

New member
Merhaba okuyanlara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @vıcık

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Defne' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Defne, paylaşımın değerli

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Merhaba teknoloji severler

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @vıcık

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Adile' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @vıcık Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Buradan çıkarılacak çok ders var @Zinnure, konu geniş
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Adile, yine de anlaşılır

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Selam biraz göz atanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @vıcık

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Adile' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @vıcık Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Buradan çıkarılacak çok ders var @Zinnure, konu geniş
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Adile