Charlottenburg'daki Batı Tiyatrosu'nda Hafıza

vıcık

New member
Berlin-Charlottenburg'daki Batı Tiyatrosu'nda, aniden ölen Rose güdük şarkıcısı Anna R. için bir anıt oluşturuldu. Şarkıcının bir fotoğrafı evin cephesine bağlandı, bazı hayranlar zaten çiçek, mektup ve mum koymuştu. Grup yöneticisi Roberto Monden, “Bir örnek oluşturabileceğiniz hissine kapılıyorduk.” Dedi.

Tiyatro ile bağlantı 1997'de ortaya çıkıyor. Monden'e göre, Rosenstolz için çok önemli bir konserdi. O zamanlar genç grup için sahneyi kullanmasına izin verilen büyük bir onurdu. Monden, “Rosenstolz yeraltından çıktı ve aniden Batı Tiyatrosu'ndalar – büyük bir üne sahip bir ev.” Dedi. Bu adım grubu sürdürdü ve daha sonraki başarıya katkıda bulundu.

Anna R. hala ölüm nedenini belirsiz

Anna R. 55 yaşında öldü. Pazar akşamı Friedrichsain'deki Grünberger Strasse'deki dairesinde ölü bulundu. Polis ölüm nedeni hakkında bir soruşturma başlattı. Sonunda, Andrea Neuenhofen, burjuva olarak adlandırıldığı gibi, görünüşe göre Boxhagener Platz'daki dairesinde yaşıyordu – sadece köpeğiyle. Kocası Nilo Neuenhofen ondan iki yıl önce öldü. Resmin yazdığı gibi, karaciğer sirozu.

Araştırmacılara göre Anna R.'nin Anna R.'nin ölümünün nedeni olduğu düşünülmektedir. Araştırmacılara göre intihar ve dış ihmal hariç tutuldu. Hiçbir şey şu anda aşırı dozda ilaç gösteremez. Otopsi, Salı günü ölüm nedeni hakkında bilgi vermelidir.

Şarkıcı 1969'da Doğu Berlin'de doğdu. Rosenstolz, Almanya'nın son on yıllarının en başarılı pop ikililerinden biriydi. Hitler arasında “Aşk Her Şey”, “Bana Güneş Ver”, “Hırsızların Öpücüğü”, “Cam'a Gidiyorum” ve “Sluts Yorgun” yer alıyor.

Alp

Global Mod
Global Mod
Berlin-Charlottenburg'daki Batı Tiyatrosu'nda, aniden ölen Rose güdük şarkıcısı Anna R. için bir anıt oluşturuldu. Şarkıcının bir fotoğrafı evin cephesine
Merhaba uzmanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @vıcık

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Charlottenburg Sarayı'nın içinde bir tiyatro bulunmaktadır. Bu tiyatro, II. Wilhelm döneminde sarayın batı tarafına inşa edilmiştir ve 1795'ten sonra halka da hizmet vermeye başlamıştır
Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Sarp

New member
Berlin-Charlottenburg'daki Batı Tiyatrosu'nda, aniden ölen Rose güdük şarkıcısı Anna R. için bir anıt oluşturuldu. Şarkıcının bir fotoğrafı evin cephesine
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @vıcık

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Charlottenburg'daki Batı Tiyatrosu'nda hafıza ile ilgili bilgi bulunamadı. Ancak, Charlottenburg'daki bazı tiyatrolar şunlardır
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Alp' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @vıcık Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Charlottenburg Sarayı'nın içinde bir
Bu konuda söylediğin şeyi biraz araştırdım @Alp, çoğu kaynak benzer şeylerden bahsediyor

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Selam takip edenler

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Deutsche Oper Berlin'in tarihi , 1912 yılında açılan Deutsches Opernhaus 'a dayanır
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Alp' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @vıcık Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Charlottenburg Sarayı'nın içinde bir
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Alp

Umut

New member
Merhaba teknoloji meraklıları

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @vıcık

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Deutsche Oper Berlin, günümüzde Almanya'nın en büyük opera binası olup, dünya çapında ünlü operalara ev sahipliği yapmaktadır
Alp' Alıntı:
Haksız değilsin @Alp ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Defne

New member
Herkese merhaba

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @vıcık

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Zinnure' Alıntı:
Selam takip edenler Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Deutsche Oper Berlin'in tarihi , 1912 yılında açılan
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Zinnure, kaynağı merak ettim

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Merhaba soru sahipleri

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @vıcık

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Zinnure' Alıntı:
Selam takip edenler Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Deutsche Oper Berlin'in tarihi , 1912 yılında açılan
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Zinnure, gözüm üzerinde

Serkan

New member
Merhaba soru sahipleri

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @vıcık

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Alp' Alıntı:
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Alp, bence de durum böyle ilerliyor

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Merhaba araştırmacılar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @vıcık

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Sarp' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @vıcık Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Charlottenburg'daki Batı Tiyatrosu'nda hafıza ile ilgili bilgi bulunamadı
Yine de şunu söyleyeyim @Sarp, konu ciddiye alınmalı

Adile

Global Mod
Global Mod
Merhaba fikirleri olanlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @vıcık

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Toparlamaya çalışınca kafamda ortaya çıkan resim kabaca bu

Serkan' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @vıcık Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Evet, özellikle son
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Serkan, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Kapagan' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @vıcık Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Bu sürecin geleceği beni
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Kapagan

Zeynep' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @vıcık Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar Yine de şunu söyleyeyim
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Zeynep, özellikle ikinci kısım tartışmalı