Berlin Temsilciler Meclisi'nde ateşli tartışmalar

vıcık

New member
Trafik Senatörü Ute Bonde, Berlin Ulaştırma Şirketleri (BVG) ile toplu pazarlık sırasında Verdi Birliği'nin davranışını eleştirdi. Temsilciler Meclisi'ndeki genel oturum sırasında CDU politikacısı, “Müzakerelerde, bir ortak maksimum taleplere uyamazken, diğeri önemli ölçüde hareket edemez.” Dedi. Aynı zamanda, A100'deki grev ve trafik kaosunun muhalefetinin önünde kendini haklı çıkarmak zorunda kaldı.

Bonde, “Şu anda mevcut olan BVG, 600 Euro ücretlerde ortalama bir artış olan BVG, sürüş personeli alanındaki ücret açısından en üst gruba çıkıyor.” Diyerek şöyle devam etti: “Ve BVG'ye bu kapsamı sondan ücretlerin en üst grubuna fırlatacak?

A100'de Köprü Kapatması: Eleştiri Altında Tuzak Konsept

Berlin'in batısındaki A100'deki köprü kapanmasından sonraki saptırma konsepti, Temsilciler Meclisi'nde büyük eleştirilerle karşılaştı. Yeşiller ve sol bunu yetersiz olarak nitelendirdi ve Charlottenburg'daki alternatif rotalarda sakinler için daha fazla rahatlama istedi.

Yeşil Grup Lideri Werner Graft'a ulaşım politikası üzerine bir tartışmada, “Dün sunulan plan sakinleri sürekli tıkanıklık içinde bırakıyor.” “Şimdi gürültü, kötü hava ve su ve elektrik hatlarının sokakların altında kırılma riski ile yaşıyorlar.” Değerlendirmesine göre, ikincisi trafiği tehdit ediyor.

Sol kanat trafik politikacısı Kristian Ronneburg da benzer şekilde yorum yaptı. Senato ve trafik Senatörü Ute Bonde (CDU) 'da, “Ağır mal trafiğini mahallelerden uzaklaştırmak için her şeyi yapın.” Sakinlerin endişeleri ve ihtiyaçları ciddiye alınmalıdır.

A100: Üçgen radyo kulesinde Ringbahnbrücke şaşırtıcı derecede kapalı

Autobahn GmbH, bir hafta önce Üçgen Radyo Kulesi'ndeki A100'de şaşırtıcı bir şekilde So -Called Ringbahnbrücke'yi kapattı. Yapıdaki köprüdeki bir çatlak beklenmedik bir şekilde artmıştı. Engellemenin bir sonucu olarak, ülke çapında trafik düğümü kaosa geldi.

Kuzeydeki trafik haftanın başından beri tekrar akıyor. Karşı şerit tarafından yeniden yönlendirilir. Bununla birlikte, 3.5 tondan fazla ağırlığa sahip kamyonlar, saptırma yoluyla otoyolda sürmemelidir. Onlar hala arabalar tarafından kullanılan A'dan B'ye paralel yollarda trafik sıkışıklığında işkence ediyorlar.

Muhalefet, çalışmasını Bond'u reddetti. “Üçgen radyo kulesindeki A100 köprüsünün endişe verici bir durumda olduğu doğrudur; BVG, Verdi tarafından defalarca grev yapıyor, bu yüzden bugün piyasada; S-Bahn ihalesi yarım on yılı aşkın bir süredir piyasada.” “Çok pişman olduğum koşullar.”

Ute Bonde trafik kaosuna yeşil borcu verir

Ancak Bonde, Kara Kırmızı Senato'nun bu konuları miras aldığını belirtti. 2016'dan Nisan 2023'e kadar, Yeşiller nihayet ulaşım yönetiminden sorumluydu. O zamandan beri, Parlamento'daki başvuruları kriz, felaket ve kaos gibi formülasyonlarla dolu. Bu, Demokratik kurumlara olan güveni zayıflatmaya yardımcı oldu, senatör yeşillikleri tuttu.

A100 üzerindeki Ringbahnbrücke'nin engellenmesinden sonra kriz yönetiminin eleştirisi amacıyla Bonde, trafik yönetiminin Autobahn GmbH ile yakın düzenlemelerini belirtti.

Yaz aylarında köprüler için bir ana plan sunacak. Berlin'in 867 ile Venedik'ten daha fazla köprü var. “Bu köprülerin sadece yüzde 21'i iyi ya da çok iyi durumda.” Önümüzdeki on yıl içinde, 120 köprü sistemine yaklaşık bir milyar avro yatırılması gerekecekti.

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Trafik Senatörü Ute Bonde, Berlin Ulaştırma Şirketleri (BVG) ile toplu pazarlık sırasında Verdi Birliği'nin davranışını eleştirdi. Temsilciler Meclisi'ndeki
Selamlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2. Hohenzollern Hanedanı'nın Mezarları: Katedralin altında, Prusya ve Alman İmparatorluğu'nun hükümdarları olan Hohenzollern hanedanının mezarları bulunur
Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Adile

Global Mod
Global Mod
Trafik Senatörü Ute Bonde, Berlin Ulaştırma Şirketleri (BVG) ile toplu pazarlık sırasında Verdi Birliği'nin davranışını eleştirdi. Temsilciler Meclisi'ndeki
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @vıcık

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 3. Kültürel Merkez: Günümüzde katedral, düzenli olarak konserler ve dini törenler düzenlenen bir kültür merkezi olarak hizmet verir
Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Kapagan' Alıntı:
Selamlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2. Hohenzollern Hanedanı'nın Mezarları : Katedralin altında
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Kapagan

Serkan

New member
Selam bilenlere

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @vıcık

• Berlin Katedrali, hem tarihi hem de mimari açıdan önemli bir yapıdır ve birkaç nedenle öne çıkar
Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Adile' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @vıcık Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 3. Kültürel Merkez : Günümüzde katedral, düzenli olarak konserler ve dini
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Adile, tartışmaya değer

Defne

New member
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @vıcık

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Tarihi Miras: Katedral, 18. yüzyıla kadar uzanan bir geçmişe sahiptir ve farklı dönemlerde Barok, Neo-klasik ve Neo-Barok tarzlarda yeniden inşa edilmiştir . Bu nedenle, çeşitli mimari akımların izlerini taşır
Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Serkan' Alıntı:
Selam bilenlere Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @vıcık Berlin Katedrali , hem tarihi hem de mimari açıdan önemli bir yapıdır ve birkaç nedenle öne çıkar Kısaca bir bak, belki
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Serkan

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili insanlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 4. Şehrin Simgesi: Berlin Katedrali, şehrin tarihini, kültürünü ve kimliğini temsil eden önemli bir simgedir
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Kapagan' Alıntı:
Selamlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2. Hohenzollern Hanedanı'nın Mezarları : Katedralin altında
Senin değindiğin şey araştırmaların çoğunda yer alıyor @Kapagan

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Berlin Antlaşması'nın tarafları şunlardır: Osmanlı Devleti, Rusya, İngiltere, Fransa, İtalya, Avusturya-Macaristan ve Alman İmparatorluğu
Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Kapagan' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Kapagan, özellikle pratik tarafı çok farklı

Umut

New member
Selam sevgili topluluk

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @vıcık

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Bütün paylaşımları okuyunca kafamda şekillenen düşünce bu oldu

Defne' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @vıcık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Tarihi Miras : Katedral, 18
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Defne

Zinnure' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 4. Şehrin Simgesi
Tam olarak aynı fikirde değilim @Zinnure, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Zeynep' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Berlin
Katılmak zorundayım diyemem @Zeynep, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti