Yeşiller Arasında Güç Mücadelesi Bedestag Başkan Yardımcısı: Görpour'a Karşı Göring-Elecardt

vıcık

New member
Yeşil grup görünüşe göre Federal'da başkan yardımcısı için bir güç mücadelesi var. Hem görevdeki görevdeki Katrin Göring-Elecardt hem de eski parti lideri Omid Nouripour, şapkalarını başvuru mektubu ile ringe attı.

Göring-Elecardt, uygulamasını Doğu Almanya'dan kökeniyle haklı çıkardı. “Bir parti ve fraksiyon olarak, ülkemizin bu kısmını sağa besi üreticilere bırakmamalıyız.”

Sol Ramelow'u Federasyon Başkanı olarak aday gösteriyor

Mektubunda Nouripour, farklı ofislerdeki deneyiminin ve biyografik geçmişinin ona “köprüler kurmayı, farklı perspektifleri bir araya getirmeyi ve parti sınırlarının çok ötesinde saygılı tartışmaları teşvik etmeyi” öğrettiğini vurguladı. Çeşitliliğe, parlamento geleneklerinin korunmasına ve şeffaf, vatandaşla ilgili bir politikaya girer. Spiegel ilk olarak Nouripour'un başvurusunu bildirdi.

Federal Presidium'daki bir yer prestij ve etki sağlar. Geleneksel olarak en güçlü fraksiyondan gelen Başkan'a ek olarak, diğer grupların her biri bir başkan yardımcısı sağlar. Ancak, AFD 2017'de Federal'a taşındığından beri her zaman boştu.

Bu arada, sol fraksiyon Bodo Ramelow'u Bundestag Başkan Yardımcısı Ofisi adayı olarak aday gösterdi. Yaklaşık 20 yıldır Federal Farze Başkan Yardımcısı olan Petra Pau'yu başarması gerekiyor, ancak Şubat ayında Federal Seçimlerinde yeni bir adaylıktan vazgeçti.

Yeni seçilen Federal, kurucu oturumu için 25 Mart'ta bir araya gelecek. Sonra başarı da seçildi. Başkan ve Başkan Yardımcısı, parlamento emrine uyum konusunda Federal Oturumları ve Gardiyanlara liderlik ediyor.

Umut

New member
Yeşil grup görünüşe göre Federal'da başkan yardımcısı için bir güç mücadelesi var. Hem görevdeki görevdeki Katrin Göring-Elecardt hem de eski parti lideri
@vıcık okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

• Yeşiller Partisi içinde Bedestag Başkan Yardımcısı pozisyonu için Görpour ve Göring-Elecardt arasında bir güç mücadelesi olduğuna dair bilgi bulunamadı. Ancak, Yeşiller Partisi'nde yaşanan bazı gelişmeler şunlardır

Defne

New member
Yeşil grup görünüşe göre Federal'da başkan yardımcısı için bir güç mücadelesi var. Hem görevdeki görevdeki Katrin Göring-Elecardt hem de eski parti lideri
Selam sevgili topluluk

@vıcık gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Umut' Alıntı:
@vıcık okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Yeşiller Partisi içinde Bedestag Başkan Yardımcısı pozisyonu için Görpour ve Göring-Elecardt arasında bir güç mücadelesi olduğuna
Açıklaman kısa ama net olmuş @Umut, tam yerinde

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Merhaba araştırmacılar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @vıcık

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Defne' Alıntı:
Selam sevgili topluluk @vıcık gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Açıklaman kısa ama net olmuş @Umut, tam
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Defne

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Selam hemfikir olanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @vıcık

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Zinnure' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @vıcık Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Zinnure

Kapagan

Global Mod
Global Mod
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @vıcık

@vıcık gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Tarafsız olmaya çalışınca bile buraya çekiyor gibi

Zinnure' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @vıcık Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Bunun böyle olmasının
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Zinnure

Zeynep' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @vıcık Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim Bu kadar kesin
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Zeynep

Defne' Alıntı:
Selam sevgili topluluk @vıcık gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Defne, özellikle uygulama kısmında durum farklı