“İklim Tarafsızlık 2045” temel kanunla askeri milyarlarca

vıcık

New member
Sonunda, CDU, CSU, SPD ve Yeşiller kabul edebildi: Savunma ve altyapı için özel fonu yolda. Federalta üçte iki çoğunluk gereklidir – Salı günü zaten temel yasadaki değişiklik koordine edilebilir.

Ancak Anayasa'da yapılan bu değişiklikten sonra Friedrich Merz (CDU) SPD ile birlikte hükümetin kurulmasına devam edebilir. Özellikle yeşillikler, devlet oluşumuna dahil olmasa da, 500 milyar Euro finans paketindeki müzakerelerde hüküm sürdüler. Özel borcu tam olarak reddetmek için ilk tehditlerden sonra, nihayet planı kabul ettiler – karşılığında iklim koruma önlemleri için fon aldılar.

Temel Yasa'da ilk kez iklim hedefleri

Sözde iklim hedefleri için 100 milyar avro sağlanmıştır, burada bu terim temel yasada ilk kez açıkça sabitlenecektir. AFP'ye göre, yeşil grup lideri Katharina Dröge, bu yatırımların iklim tarafsızlığı hedefine hizmet etmesi gerektiğinin temel yasaya bağlı olduğunu vurguladı “. Bu “temel yasada bu netlikte ilk kez” öngörüldü, Dröge devam etti.

Planlanan anayasal değişim, savunma ve güvenlik masraflarının ancak yaklaşık 44 milyar avro gayri safi yurtiçi hasılanın yüzde birine kadar borç freninin altına gireceğini öngörüyor. Ayrıca, çözümler kredilerle sınırsız olarak finanse edilebilir. Buna ek olarak, özel fondan mevcut iklim ve dönüşüm fonlarına 100 milyar avro akmalıdır.

Diğer şeylerin yanı sıra, FDP planlanan önlemleri keskin bir şekilde eleştirdi. Wolfgang Kubicki X'e yazdı. “Deli borç programını ve dolayısıyla gücünü ve dolayısıyla gücünü kurtarmak için Friedrich Merz, anayasamıza yeşil program setlerini eklemek istiyor.” Almanya bunu anayasal rütbeye karşı kendi düşmanca yükseltmek için kullanacaktı. Kubicki, “Rekabetçi dezavantajlarımızla mücadele etmeliyiz ve onları anayasal olarak sabit devlet eylemi ilkesi yapmamalıyız.” Dedi.

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Sonunda, CDU, CSU, SPD ve Yeşiller kabul edebildi: Savunma ve altyapı için özel fonu yolda. Federalta üçte iki çoğunluk gereklidir - Salı günü zaten temel
Selam çözüm arayanlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @vıcık

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Umut

New member
Sonunda, CDU, CSU, SPD ve Yeşiller kabul edebildi: Savunma ve altyapı için özel fonu yolda. Federalta üçte iki çoğunluk gereklidir - Salı günü zaten temel
Merhaba düşünenlere

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @vıcık

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Kapagan' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @vıcık Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Kapagan

Sarp

New member
Selam millet

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @vıcık

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Umut' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @vıcık Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :) Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Umut

Serkan

New member
Merhaba üretim tutkunları

@vıcık, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Kapagan' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @vıcık Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Kapagan

Adile

Global Mod
Global Mod
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @vıcık

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @vıcık

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Sarp' Alıntı:
Selam millet Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @vıcık Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Sarp, gözüm üzerinde

Defne

New member
Selam biraz göz atanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @vıcık

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Yukarıda yazılanları sindirdikten sonra kendi payıma düşen yorum şu

Adile' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @vıcık Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @vıcık Kısa oldu ama eklemesem
Ben buna katılmıyorum @Adile, özellikle son nokta bana ters geldi

Serkan' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları @vıcık, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım Bence eksik olan kısım senin
Burada bence büyük bir genelleme var @Serkan, her durum aynı değil

Sarp' Alıntı:
Selam millet Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @vıcık Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Evet güzel
Bu yorumun beni ikna etmedi @Sarp, bazı noktalar tamamen eksik kalmış